NIEUWE COLLECTIE HOUTEN MEUBELEN 2017


Puurteak heeft zijn teak tuinmeubelen collectie voor 2017 weer uitgebreid. En daarnaast weer verbeteringen aangepast. Hieronder vindt u alvast een overzicht van een aantal tuinmeubelen en tuinartikelen.

NOVITEITEN 2017 - Teak tuinmeubelen, tuinartikelen en woonaccessoires

In onze showroom in Apeldoorn (NL) vindt u een uitgebreide collectie teakhouten tuinmeubelen, woonaccessoires en suar boomstamtafels. Op meer dan 1000m2 staan al deze meubelen voor u opgesteld.

Puurteak.nl is in Nederland de grootste leverancier op het gebied van Suar houten boomstammeubelen. Onze gehele collectie leveren wij (vrijwel altijd) ook gratis in BelgiŽ.

Elk moment van de dag heerlijk genieten in uw eigen tuin. Denk aan een mooie loungeset voor bij de steiger, onder de veranda of naast de tuinberging, waar U in het voorjaar al lekker kunt genieten van de voorjaarszon. Relaxt zittende banken en stoelen met kussens waar je op kunt liggen of zitten. Loungen is chique luieren. Zo ook met dit heerlijke loungeset

      

BLIJF OP DE HOOGTE: Follow puurteak on Twitter

Bovenstaande nieuwe en vernieuwde tuinmeubelen zijn op dit moment nog niet uit voorraad leverbaar. De planning is dat de tuinartikelen vanaf februari/maart leverbaar zullen zijn. Natuurlijk kunt u deze teak tuinmeubelen wel alvast reserveren. Mocht u er vragen over hebben horen wij dit graag.

Het gebruikte tropische teakhout in de tuinmeubelen zijn uniek en karakteristiek. Geen enkel stuk teak is gelijk van vorm, structuur of kleur. Teakhout bevat een natuurlijke olie die het hout tegen rotting beschermd. Het hout voelt daarom ook vettig aan. Hout is een natuurproduct, dat betekent dat het gevoelig is voor veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Het hout kan hierdoor gaan krimpen en uitzetten, waardoor eventueel kleine scheurtjes kunnen ontstaan. Dit draagt bij aan het karakter en de uitstraling van teak meubelen. Dit geldt ook voor de vervaardiging van het product, deze wordt namelijk semimachinaal geproduceerd. De constructies geschieden machinaal, maar montage en afwerking gebeurt grotendeels handmatig. Dit maakt het product uniek. Maten kunnen hierdoor (onderling) ook iets afwijken.

Puurteak.be & Puurteak.nl