PUURTEAK uw leverancier van exclusieve teak tuinmeubelen & boomstamtafels.


Al meer dan 17 jaar staat de naam Puurteak voor hoge kwaliteit teak tuinmeubelen. Met klassieke vormen, geselecteerde materialen en een comfort dat maakt het buitenleven een genot. Hiermee zijn wij in staat uw terras comfortabel en geheel in uw eigen stijl in te richten. Puurteak is het adres voor uw tuin tafel, tuin stoel,  tuin bank, boom bank, lig bed en andere tuinmeubelen van teak.

Vrijwel al onze producten worden gemaakt van onbehandelde A-kwaliteit teak, noestvrij uitgevoerd in een egale honingkleur, met gladde en strakke afwerkingen. Door de stevige constructies zijn alle teak tuinmeubelen geschikt voor zakelijk en privť gebruik.

Door onze rechtstreekse import uit AziŽ en eigen fabriek daar, leveren wij teak tuinmeubelen tegen aantrekkelijke prijzen. Ons gecertificeerde teakhout is afkomstig uit plantages die worden beheerd door het Indonesische Staatsbosbeheer.

PUURTEAK controleert en monteert alle teak houten tuinmeubelen voordat deze, door ons persoonlijk, bij u thuis worden afgeleverd. Er wordt bij bestelling geen aanbetaling van u verwacht. De betaling kan contant of via onze mobiele pinautomaat, als wij de teak tuinmeubelen bij u naar tevredenheid  afgeleveren.

Wij zijn u graag van dienst bij vragen en advies omtrent uw terrasinrichting.

Puurteak Belgie. 


      
          
               TEAK TUINSETS                       TEAKHOUTEN TUINMEUBELEN                     TUIN TAFEL TEAK 

          
      TEAK TERRASMEUBELS                  TEAKHOUTEN TUINTAFEL ROND              HOUTEN TUINMEUBELEN   

         
      TEAKHOUTEN TUIN BANK                        TUINBANKEN TEAK                        TEAK HOUTEN BOOMBANK   

          
        TUINMEUBELEN TEAK                          DIENBLAD VAN TEAK                         TEAK TUINBANK ROND
 
          
            TENNISBANK TEAK                             TEAK BLOKSTOEL                                  TEAK TUINSTOEL  

          
    TEAK LIGBED MET WIELEN                        TEAK BIJZETTAFEL                      TEAK HOUTEN PLANTENBAK

          
SFEERBEELDEN VAN TUINMEUBELEN :

 


Onze tuinmeubelen worden gemaakt van teak hout dat komt uit de bossen welke door het Staatsbosbouwbeheer van IndonesiŽ duurzaam worden beheerd. Dit is de hoogst haalbare certificering waar o.a. ook de FSC organisatie haar hout inkoopt. Bij elke levering krijgen wij een Plantage Teak Certificaat waarin ook staat dat onze tuinmeubels gemaakt zijn van hout afkomstig uit de teak plantages van het Staatsbosbouwbeheer welke duurzaam worden onderhouden. Duurzaam beheerde teak bossen voldoen aan de vele eisen op gebied van milieu, natuur en sociale omstandigheden.