Suar Boomstamtafel


Een boomstamtafel is een grote tafel die echt sfeer geeft in uw huis! 

Zoals de naam al zegt, bestaat het blad van de boomstamtafel uit 1 stuk. Door een combinatie te maken met een onderstel, hout of metaal, kan deze tafel goed gecombineerd worden met alle woonstijlen en stelt u uw eigen unieke tafel samen. Zowel in de moderne, industriŽle, als in de landelijke stijl is deze tafel een echte eyecatcher. 

In onze showroom kunt u uw eigen boomstamtafel uitzoeken. Want elke boomstamtafel is natuurlijk uniek! Bij Puurteak hebben we de grootste voorraad, er zijn zo’n 200 tot 250 hardhouten boomstamtafels direct uit voorraad leverbaar!

Onze gehele collectie vindt u op:

www.puurteak.nl/boomstamtafel

Deze boomstamtafel is gemaakt van Suar hout. Door de behouden boomstamvorm krijgt deze tafel een zeer robuust uiterlijk. De boomstamtafel is onbehandeld.

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of onze website www.puurteak.nl/boomstamtafel

Bekijk het assortiment hardhouten boomstamtafels en haal ook de natuur in huis!


Prijzen worden berekend afhankelijk van lengte/breedte/dikte en zijn inclusief het standaard houten onderstel. Tegen meerprijs zijn er andere houten of metalen onderstellen leverbaar. Deze foto's zijn van reeds afgeleverde boomstamtafels.


Tevens zijn er voor elk boomstamtafel blad (meerprijs) houten of metalen U of X poten leverbaar. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en voorraad!

Klik hier voor meer voorbeelden

Haal de natuur in huis met een robuuste boomstamtafel van Puurteak.
Onze boomstamtafels zijn gezaagd als dikke plak uit een boomstam en zijn dus uit 1 geheel en geen verlijmde delen. kijk ook op www.puurteak.nl/boomstamtafel