PUURTEAK uw leverancier van exclusieve teak tuinmeubelen.


Hoogwaardige teak tuinmeubelen van puur teakhout staan stijlvol en robuust op uw terras en in uw tuin. De grote collectie teak tuin meubelen van PUURTEAK.BE is gemaakt op wensen van diversiteit en zitcomfort. Hiermee is Puurteak in staat uw terras comfortabel en geheel in uw eigen stijl in te richten. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden om uw tuin goed in te richten. Puurteak is het adres voor uw teak tuintafel,  tuinstoel,  tuinbank,  boombank, ligbed en andere teakhouten tuinmeubelen.

Door onze rechtstreekse import uit AziŽ leveren wij teak tuinmeubelen tegen aantrekkelijke prijzen. Ons gecertificeerde teakhout is afkomstig uit plantages die worden beheerd door het Indonesische Staatsbosbouwbeheer.


Vrijwel al onze tuinmeubelen worden gemaakt van onbehandelde A-kwaliteit teak, noestvrij uitgevoerd in een egale honingkleur, met gladde en strakke afwerkingen. Door de extra stevige constructies zijn alle teak tuinmeubelen geschikt voor zakelijk en privť gebruik.

Op deze site treft u onze volledige collectie aan die u eenvoudig en direct on-line kunt bestellen. Wilt u toch liever persoonlijk de collectie bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Lange Amerikaweg 73 in Apeldoorn, Nederland.

PUURTEAK.BE controleert en monteert alle teak houten tuinmeubelen voordat deze, meestal door ons persoonlijk, bij u thuis worden afgeleverd. Er wordt bij een bestelling geen aanbetaling van u verwacht. De betaling kan contant als wij de teak tuinmeubelen bij u naar tevredenheid hebben afgeleveren.

Wij zijn u graag van dienst bij vragen en advies omtrent uw terrasinrichting.

Puurteak Belgie. 


      
          
                Teak tuinset                               Teakhouten tuinmeubelen                     TUINTAFEL TEAK 

          
      TEAK TERRASMEUBELEN                       TEAK TUINTAFEL ROND                    HOUTEN TUINMEUBELEN   

         
       TEAKHOUTEN TUINBANK                          TUINBANK TEAK                          TEAK HOUTEN BOOMBANK   

          
        TUINMEUBELEN TEAK                       DIENBLAD VAN TEAKHOUT            TEAK TUINBANK WASHINGTON

          
            TENNISBANK TEAK                             TEAK BLOKSTOEL                                  TEAK TUINSTOEL  

          
    TEAK LIGBED MET WIELEN                        TEAK BIJZETTAFEL                       TEAK HOUTEN BLOEMBAK

          
SFEERBEELDEN VAN TUINMEUBELEN :

 


Onze tuinmeubelen worden gemaakt van teak hout dat komt uit de bossen welke door het Staatsbosbouwbeheer van IndonesiŽ duurzaam worden beheerd. Dit is de hoogst haalbare certificering waar o.a. ook de FSC organisatie haar hout inkoopt. Bij elke levering krijgen wij een Plantage Teak Certificaat waarin ook staat dat onze tuinmeubels gemaakt zijn van hout afkomstig uit de teak plantages van het Staatsbosbouwbeheer welke duurzaam worden onderhouden. Duurzaam beheerde teak bossen voldoen aan de vele eisen op gebied van milieu, natuur en sociale omstandigheden.